Promosi SK II Trial Set Murah (Set Kecantikan Terbaik)

Anda pernah tengok iklan SK II Essense? Nak cantik macam artis korea. Wow..ini peluang anda cuba SK II Trial Set murah yang menjimatkan ini.

Jemu dengan lambakan produk kosmetik yang tak berkesan.

Nak Try SK II Essense tapi budget tak banyak? Nak dapatkan Trial Set ni di mana?

Macam Mana nak dapatkan SK-II Essence Trial ni?

Ni dia cara terbaik buat buat anda untuk cuba produk yang memang terbukti mencantikkan muka. Tak perlu beli yang mahal. Cuba dulu sk-ii starter kit ni dulu.

SK II ni boleh dikategorikan sebagai produk yang sangat berkesan di mana ia mengandungi 90% Pitera yang sangat baik untuk kulit anda.

 Promosi SK II Trial Set Murah (SK-II Starter Kit)

Trial Set Kit Sk-II ini setiap satu mengandungi 4 item bergantung kepada keperluan anda. Kami ketengahkan 2 jenis trial kit yang anda boleh cuba. Apa yang penting item utama bagi setiap set pasti mempunyai SK-II Facial Treatment Essence dan 3 item extra lain yang pasti menjadikan kulit anda lebih cantik dan berseri dengan lebih berkesan.

ModelHarga  
SK-II Trial Set 1RM155 Survey
SK-II Trial Set 8
RM155 Survey

Jadual di atas memaparkan 2 jenis set trial bagi SK-II yang anda boleh cuba. Maklumat lanjut kedua-dua set tersebut dipaparkan seperti di bawah.

Daripada apa yang kami ketahui ada banyak set trial kit yang anda boleh cuba. Namun 2 set yang kami senaraikan di atas adalah yang paling berbaloi dan penjualnya adalah trusted seller bagi produk ini.

Seeloknya anda cuba trial set ini daripada anda cuba produk kecantikan baru yang semakin banyak di pasaran, tidak diketahui keselamatan dan kesan sampingannya, keberkesanannya dan ketulenan.

Selain itu, kami lihat produk-produk kecantikan baru yang diiklankan di facebook banyak yang tiada kkm dan ada yang tidak selamat buat kulit anda.

SK-II Trial Set 1

Trial set ini mengandungi 4 item seperti anda tengok di dalam gambar di bawah.

promosi sk-ii trial set 1 murah

 • 1 X SK II Facial Treatment Essence 30ml
 • 1 X SK II Cellumination Deep Surge EX 15g
 • 1 SK II Facial Treatment Gentle Cleanser 20g
 • 1 X SK II Facial Treatment Clear Lotion 30ml

SK-II Trial Set 8

Trial set ini pula mengandungi 4 item seperti di bawah.

 • 1 X SK II Facial Treatment Essence 30ml
 • 1 X SK II Cellumination Deep Surge EX 15g
 • 1 x SK II Facial Treatment Gentle Cleanser 20g
 • 1 X SK II Facial Treatment Clear Lotion 30ml

SK-II Facial Treatment Essence 30ml

Jika anda hanya inginkan Facial Treatment Essence dari Sk-II maka anda boleh cuba traveller size 30 ml yang murah dari yang saiz biasa.

Dapatkan harganya di Promosi SK-II Facial Essence

Kesimpulan Kami Berkaitan SK-II Trial

Bagi kami adalah lebih elok anda cuba produk yang terbukti berkesan daripada anda mencuba produk-produk yang di jual oleh selebriti ataupun founder produk yang timbul bak cendawan tumbuh sekarang.

Yang pasti kebanyakan founder produk ini tiada langsung membuat kajian dan research terlebih dahulu dan hanya rebrand produk OEM sedia ada kepada nama brand mereka sendiri. Ada sesetengahnya tidak diketahui kesan sampingan dan bahan kimia yang digunakan tidak dijamin selamat oleh makmal.

Bagi kami dan pengalaman kami menggunakan SK-II trial set ini, kami dapati ia memang berkesan,menjimatkan dan bagus untuk anda mencubanya pertama kali.

Kami harap review kami dapat membantu anda membuat pilihan terbaik dalam memilih produk terbaik buat wajah anda. 🙂

Facebook Comments

Comments

 1. Reply

 2. By ayu

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *