Promosi Photobook Murah – New Year Sale (Woww Diskaun 80%)


Promosi Photobook Murah? Memang ada..sempena tahun baru ni admin tengok Photobook Worldwide Malaysia ada buat promosi memang murah. Sangat wow dan memang berbaloi. Ada sehingga 80% diskaun. Memang murah photobook yang diorang offer ni dan harga memang cut off kaw-kaw. Website photobook ni juga ada offer untuk gift yang lain selain dari photobook macam mug, bantal, baju, kalendar, poster dan macam-macam asalkan printing.

Bagi kami seeloknya kita print gambar-gambar yang kita ambil sebab gambar dalam hp dengan komputer tu bila-bila masa boleh hilang. Cara terbaik nak simpan kenangan kita dan anak-anak dengan print jadi photobook. Memang ada kos dia tapi berbaloi daripada kita hilang kenangan manis dan boleh tengok dan share ngan anak-anak kita bila diorang besar nanti.

Promosi Photobook Murah – New Year Sale (Diskaun 80%)

Harganya memang murah dan kualiti photobooknya memang best. Tak sama macam syarikat photobook lain yang pernah kami guna sebelum ni. Penghantaran memang cepat sebab kilang printing diorang kat Kuala Lumpur je. Jadi memang senang dan dekat dengan kita. Kalau ada apa-apa kita boleh call terus pejabat diorang. Respon pun bagus apabila call dan mudah kita nak berurusan dengan diorang sebab kita boleh cakap dalam bahasa melayu kita. Kalau nak tengok semua diskaun dan promosi bulan ni boleh tengok kat
>>Promosi Photobook WorldWide Jan 2017<<–

Buat Photobook Sendiri Dengan Murah

Buat Photobook Sendiri Dengan Murah

Antara contoh photobook yang kita boleh buat memang banyak. Terpulang kita nak reka sendiri atau guna template yang sedia ada yang diorang sediakan. Nak buat memang senang. Kita tak perlu jadi pro dan dah tak payah dah kita nak upah orang. Kita boleh buat sendiri dan memang puas hati sebab kepuasan buat sendiri memang lain dan bila dah print memang kita akan hargai sangat-sangat photobook ni sebab kita yang susah-susah buat kan. 🙂

Ni beberapa contoh photobook yang kita boleh buat. Ni kami record dan masukkan dalam youtube so senang sikit kite nak bayang kan..hehe

Jenis Photobook Yang Ada Seperti Kat Bawah

1) Softcover Photobook

 softcover photobook murah promosi
Softcover Photobook ni diskaun sampai 72%. Memang murah dan bagi kami kami suka saiz 11″ x 8.5″ tu sebab lagi best tengok saiz memanjang ke tepi baru rasa macam baca album. Promo ni ada masa terhad, jadi nak tengok lebih lanjut boleh cuba tengok kat –>> Softcover Photobook<<-

2) Potrait Hardcover Imagewarp Photobook

photobook hardcover murah promosi
Ni photobook jenis hardcover tapi dalam bentuk potrait. Hardcover elok lagi dari softcover sebab tahan lama jadi dapatla kita simpan buku untuk anak cucu kita tengok. Kalau nak usha boleh cek kat sini
–>>Potrait Hardcover Photobook<<–

3) Landscape Hardcover ImageWrap Photobook

promosi photobook murah
Yang ni paling berbaloi sebab Photobook Hardcover jenis landscape. Jadi die memanjang ketepi, nampakla macam photo album yang mahal-mahal tu. Yang ni pun jimat banyak, memang save. Kami kalau nak photobook yang terbaik memang ambil yang ni, memang puas hati. Yang ni boleh check kat
–>>Landscape Hardcover Photobok<<–

 

Promosi photobook murah ni mungkin akan tamat bila-bila masa. Kalau lambat mana tau takda promosi lagi. Takkan nak bayar sampai rm200 nak buat sedangkan dapat murah kan time ni. So apalagi korang rugi kalau tak try buat sendiri photobook ni. Kira DIY la kan jadi syok daripada upah orang buat.

Gambar dalam Smartphone yang banyak giler dalam memory card tu elok kita print dari simpan dalam phone. Ade time nanti hp rosak ke mana lagi nak cari kenangan tu semua kan. Kalau simpan dalam komputer pun ada masa akan rosak or hilang . Jom kita ramai-ramai buat phobook sendiri. Tak rugipun dan selamat mencuba. 🙂

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *