Idea Bisnes Buat Duit Yang Terbukti Berhasil 2017!

Anda Nak Bisnes & Nak Cari Duit Lebih!
Tapi Masih Tak Tahu Nak Buat Bisnes Apa?

Anda Sedang Cari ‘Side-Income’ Yang Boleh Menjana RM5k hingga Rm10k Sebulan Secara Fulltime/Part-Time Tanpa Perlu Berhenti Kerja?

Tahukah Anda? Anda boleh menjana pendapatan sampingan sehingga empat angka sebulan dengan hanya berniaga? Panduan bisnes yang wajib anda cuba untuk tahun 2017 ini khas untuk anda!

Anda mungkin mempunyai masalah seperti berikut

Berita Baik! Tak Perlu Pening Kepala Lagi!

Saya juga dulu sama seperti anda! Minat dalam berniaga dan mempunyai semangat yang sudah berkobar-kobar! Tapi ilmu mengenai bisnes ini tiada dan boleh dianggap ZERO!  Konon-konon dah tahu semuanya jadi perniagaan pasti akan meletop! Tetapi sangkaan saya jauh sekali meleset!

Rupanya, masih banyak benda yang saya tidak tahu. Sebagai seseorang yang baru berniaga, terlampau banyak trial & error yang saya lakukan, di mana ianya telah membuang masa, duit dan tenaga saya. Maklumlah, sewaktu baru mula berniaga dulu, tiada sebarang panduan ataupun tunjukajar daripada mereka yang betul-betul pakar tentang sesuatu perniagaan itu. Saya tak tahu langsung idea bisnes buat duit yang benar-benar boleh mendatangkan kejayaan kepada saya. Saya hanya redah dan belasah sahaja!

Hasilnya sangat mengecewakan saya! Hasil jualan tidak memberangsangkan, tidak berbaloi dan saya mengalami kerugian.

Jadi, saya tidak mahu anda juga turut mengulangi kesilapan seperti saya serta melalui perkara yang menyedihkan lagi mengecewakanitu. Situasi sebenar bisnes, mungkin sama sekali tidak sama seperti mana yang anda bayangkan.

Disebabkan itu, mentor dan guru sangat diperlukan bagi memastikan bisnes kita berjaya. Di sini ramai sifu yang pakar telah menghasilkan panduan lengkap yang telah banyak membantu ramai orang seperti saya.

Idea Bisnes Buat Duit Yang Terbukti Berhasil 2017!

Di bawah adalah antara panduan lengkap bisnes yang anda boleh cuba dan saya jamin ianya berbaloi daripada berbisnes tanpa berguru terlebih dahulu. Tanpa panduan dan tunjuk ajar anda mungkin akan kehilangan motivasi dan mudah putus semangat apabila mengalami masalah atau cabaran semasa berbisnes. Jom kita lihat perniagaan-perniagaan yang anda boleh cuba.

Bisnes Burger.

Siapa kata niaga burger tak glammer? Siapa kata niaga berger tak hensem? Siapa kata niaga burger takde duit? Semua tu silap. Niaga burger ni satu perniagaan yang sememangnya menguntungkan dan kita semua tahu orang Malaysia ni memang sukakan burger. Jadi nak buat duit dengan niaga burger ni susah ke senang.

Nak buat kena ada ilmu dan tanpa ilmu memang susah nak berjaya. Jom belajar dari orang yang pandai dan berpengalaman. Chef Li ada rahsianya dan mari belajar Panduan Bisnes Burger dengan beliau insyaaAllah ada rezeki. Yang penting kena berani dan kena rajin menimba ilmu.

buat duit bisnes burger

Bisnes Saham.

Siapa yang pernah berkecimpung dalam forex mesti faham teknikal analisis dan macam-macam lagi. Saya pernah menjebakkan diri dalam perniagaan forex dan setakat yang saya alami ia sesuatu yang sangat sukar tanpa disiplin dan teknik yang betul. Kita akan sentiasa tamak dan kerana disiplin yang tidak kuat saya sentiasa rugi. Seeloknya elakkan forex dan cuba beli saham syarikat seperti melalui BSKL dan sebagainya. Saham syarikat lebih stabil berbanding forex di mana anda boleh rugi sekelip mata ataupun margin call.

Nak berniaga saham ada caranya dan saya cadangkan anda membaca Panduan Jual Beli Saham oleh Encik Khairul Ariffin. Sistem yang digunakan terbukti berkesan dan menguntungkan.

Review Panduan Sistem saham

Bisnes Fotografi.

Tahun lepas banyak orang beli DSLR dan cuba berjinak-jinak follow orang untuk buat photoshoot wedding kawan-kawan. Lepas tu slow sebab tak pandai dan tak tahu cara yang betul untuk kembangkan bisnes fotografi kita, cara tarik pelanggan dan tips-tips mahupun skill wajib yang patut kita belajar sebelum berangan nak buat income dari kerja fotographer. Semua panduan yang dikongsi memang ummphh dan sangat membantu. Siapa-siapa berminat dan serius memang berbaloi dapatkan Panduan Bisnes Fotografi ni.

Buat Duit Dengan Uber Tanpa Memandu.

Semua orang tahu sekarang kalau bawa uber memang boleh buat duit tapi masalahnya saya pernah cuba memang penat dan adakalanya rasa macam rugi pun ada. Rugi masa dengan family dan asyik nak kejar trip sebab nak untung banyak. Sebenarnya kita boleh jugak buat duit dengan uber tanpa perlu nak drive pun. Hanya kita refer orang je untuk join uber kita dapat komisen yang memang puas hati. Tapi kalau anda try uber partner tapi cara kita promosi tak betul memang buang masa

Saya ada cuba beli rahsia uber dan setiap langkah dan rahsia dia dedahkan untuk kita try dan dapatkan orang untuk join uber dengan mudah. Kalau minat boleh dapatkan rahsia uber ni dekat Rahsia Uber

Bisnes Air Balang.

Bisnes air balang oleh Sifu Mizan Sulaiman ini dapat membantu anda mendapat pendapatan sehingga RM7K sebulan dengan harga berniaga air sahaja. Bonus panduan sifu Mizan juga sangat best dengan 4 resepi air special kegemaran ramai. Anda boleh dapatkan panduan lengkap di Bisnes Air Balang.

bisnes air balang

Bisnes Ais Krim

Panduan bisnes ais krim ini dihasilkan oleh Sifu Afiq Dato’Rusly yang merupakan antara Jurulatih Usahawan Makanan & Masakan Komersial Terkemuka Malaysia. Dengan panduan lengkap bisnes aiskrim yang beliau tulis semua rahsia dan tips dikongsikan kepada anda dengan pendapatan RM5K keatas. Anda boleh dapatkan panduan lengkap bisnes aiskrim ini di Panduan Bisnes Aiskrim

panduan cara bisnes aiskrim

Bisnes Bakeri

Panduan lengkap bisnes bakeri oleh Sifu Puan Nik Roslin Nik Men memang sangat menarik. Daripada jenis kuih/kek yang perlu  dibuat,paling laku, cara pembuatan, harga, pemasaran dan semuanya di ajar dengan jelas. Hanya dari rumah anda dapat menjana pendapatan empat angka dengan mengikuti panduan step by step yang di ajarkan. Anda boleh dapatkan panduan lengkap ini di Panduan Bisnes Bakeri

panduan bisnes bakeri

Rahsia Bisnes Taobao

Panduan Lengkap Bisnes Taobao ini di tulis oleh Sifu Nigel Ong. Panduan ini akan membantu anda menjalankan perniagaan import barang dari China tanpa perlu ke sana. Dengan hanya duduk di depan komputer sahaja anda boleh menjana pendapatan sehingga 5 angka dengan bisnes borong. Beliau akan mengajar anda bagaimana mengenal produk yang laris/hot, cara memborong secara online, cara menjual barang yang diborong, teknik rahsia jualan dan banyak lagi. Anda boleh dapatkan panduan lengkap ini di Rahsia Bisnes Taobao .

Idea Bisnes Buat Duit Yang Terbukti Berhasil 2017!

Idea Bisnes Buat Duit Yang Terbukti Berhasil 2017! ini dikongsikan supaya anda mendapat idea bagaimana memulakan perniagaan. Ingat elok belajar daripada pengalaman orang lain daripada kita gagal berkali-kali sehingga tidak mampu bangun lagi.

Facebook Comments

Comments

  1. Reply

    • By abcdef

      Reply

      • Reply

  2. By rujukan

    Reply

    • Reply

  3. Reply

  4. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *