Bisnes Yang Wajib Anda Cuba Untuk Tahun 2017 Ini!

Anda Nak Bisnes & Nak Cari Duit Lebih!
Tapi Masih Tak Tahu Nak Buat Bisnes Apa?

Anda Sedang Cari ‘Side-Income’ Yang Boleh Menjana RM5k hingga Rm10k Sebulan Secara Fulltime/Part-Time Tanpa Perlu Berhenti Kerja?

Tahukah Anda? Anda boleh menjana pendapatan sampingan sehingga empat angka sebulan dengan hanya berniaga? Panduan bisnes yang wajib anda cuba untuk tahun 2017 ini khas untuk anda!

Anda mungkin mempunyai masalah seperti berikut

Berita Baik! Tak Perlu Pening Kepala Lagi!

Saya juga dulu sama seperti anda! Minat dalam berniaga dan mempunyai semangat yang sudah berkobar-kobar! Tapi ilmu mrngenai bisnes ini tiada dan boleh dianggap ZERO!  Konon-konon dah tahu semuanya jadi perniagaan pasti akan meletop! Tetatpi sangkaan saya jauh sekali meleset!

Rupanya, masih banyak benda yang saya tidak tahu. Sebagai seseorang yang baru berniaga, terlampau banyak trial & error yang saya lakukan, di mana ianya telah membuang masa, duit dan tenaga saya. Maklumlah, sewaktu baru mula berniaga dulu, tiada sebarang panduan ataupun tunjukajar daripada mereka yang betul-betul pakar tentang sesuatu perniagaan itu. Saya hanya redah dan belasah sahaja!

Hasilnya sangat mengecewakan saya! Hasil jualan tidak memberangsangkan, tidak berbaloi dan saya mengalami kerugian.

Jadi, saya tidak mahu anda juga turut mengulangi kesilapan seperti saya serta melalui perkara yang menyedihkan lagi mengecewakanitu. Situasi sebenar bisnes, mungkin sama sekali tidak sama seperti mana yang anda bayangkan.

Disebabkan itu, mentor dan guru sangat diperlukan bagi memastikan bisnes kita berjaya. Di sini ramai sifu yang pakar telah menghasilkan panduan lengkap yang telah banyak membantu ramai orang seperti saya.

Di bawah adalah antara panduan lengkap bisnes yang anda boleh cuba dan saya jamin ianya berbaloi daripada berbisnes tanpa berguru terlebih dahulu.

Bisnes Yang Wajib Anda Cuba Untuk Tahun 2017!

Bisnes Air Balang.

Bisnes air balang oleh Sifu Mizan Sulaiman ini dapat membantu anda mendapat pendapatan sehingga RM7K sebulan dengan harga berniaga air sahaja. Bonus panduan sifu Mizan juga sangat best dengan 4 resepi air special kegemaran ramai. Anda boleh dapatkan panduan lengkap di Bisnes Air Balang.

bisnes air balang

Bisnes Ais Krim

Panduan bisnes ais krim ini dihasilkan oleh Sifu Afiq Dato’Rusly yang merupakan antara Jurulatih Usahawan Makanan & Masakan Komersial Terkemuka Malaysia. Dengan panduan lengkap bisnes aiskrim yang beliau tulis semua rahsia dan tips dikongsikan kepada anda dengan pendapatan RM5K keatas. Anda boleh dapatkan panduan lengkap bisnes aiskrim ini di Panduan Bisnes Aiskrim

panduan cara bisnes aiskrim

Bisnes Bakeri

Panduan lengkap bisnes bakeri oleh Sifu Puan Nik Roslin Nik Men memang sangat menarik. Daripada jenis kuih/kek yang perlu  dibuat,paling laku, cara pembuatan, harga, pemasaran dan semuanya di ajar dengan jelas. Hanya dari rumah anda dapat menjana pendapatan empat angka dengan mengikuti panduan step by step yang di ajarkan. Anda boleh dapatkan panduan lengkap ini di Panduan Bisnes Bakeri

panduan bisnes bakeri

Rahsia Bisnes Taobao

Panduan Lengkap Bisnes Taobao ini di tulis oleh Sifu Nigel Ong. Panduan ini akan membantu anda menjalankan perniagaan import barang dari China tanpa perlu ke sana. Dengan hanya duduk di depan komputer sahaja anda boleh menjana pendapatan sehingga 5 angka dengan bisnes borong. Beliau akan mengajar anda bagaimana mengenal produk yang laris/hot, cara memborong secara online, cara menjual barang yang diborong, teknik rahsia jualan dan banyak lagi. Anda boleh dapatkan panduan lengkap ini di Rahsia Bisnes Taobao .

Bisnes yang wajib anda cuba untuk tahun 2017

Bisnes yang wajib anda cuba untuk tahun 2017 ini dikongsikan supaya anda mendapat idea bagaimana memulakan perniagaan. Ingat elok belajar daripada pengalaman orang lain daripada kita gagal berkali-kali sehingga tidak mampu bangun lagi.

Comments

 1. Reply

  • By abcdef

   Reply

   • Reply

 2. By rujukan

  Reply

 3. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge