Bagaimana Mendapatkan Perisian Antivirus PERCUMA

Terdapat pelbagai perisian antivirus yang bagus di pasaran. Antaranya ialah seperti kaspersky, NOD32, Symantec, Sophos dan sebagainya. Namun kebanyakkannya adalah berbayar dan perlu dibeli. Tidak perlu risau kerana kita mempunyai alternatif lain yang percuma yang boleh melindungi komputer komputer samaada daripada virus, malware, spyware mahupun trojan. Di sini kami akan membantu anda memilih bagaimana mendapatkan perisian antivirus percuma / free dengan mudah.

 

Bagaimana Mendapatkan Perisian Antivirus PERCUMA

 

 1. AVG Antivirus
  AVG Antivirus adalah percuma dan telah digunakan oleh berjuta pengguna dalam mengatasi serangan virus. Download di laman web AVG.
 2. Avira
  Perisian Antivirus Avira merupakan perisian yang bagus dan menggunakan memory/resource yang sedikit yang tidak memngurangkan prestasi komputer anda. Download Avira Antivir  di LAMAN WEB AVIRA.

 3. Microsoft Security Essentials
  Microsoft Security Essentials adalah perisian yang disediakan oleh Microsoft bagi menangani masalah virus yang selalu dihadapi oleh sistem pengoperasian Windows milik mereka. Perisian ini amat efektif dan adalah digalakkan kepada semua pengguna windows mempunyai perisian ini di dalam windows mereka. MSE boleh di download di LAMAN WEB MICROSOFT.
 4. AVAST
  Avast Antivirus merupakan perisian antivirus percuma yang bagus dan meyerupai fungsi seperti antivirus premium yang berbayar. Mempunyai scanning engine yang amat baik namun ia menggunakan memori dan cpu yang banyak yang boleh menyebabkan komputer anda menjadi perlahan. Download perisian percuma AVAST Antivirus di LAMAN WEB AVAST.

  _______________________________________________________

  >>ARTIKEL POPULAR HARI INI!<<

  Idea Bisnes Buat Duit Yang Terbukti Berhasil 2017!

  >>Idea Bisnes Buat Duit Yang Terbukti Berhasil 2017<<

  _______________________________________________________

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *