Dapatkan Album Terbaru Dato Siti Nurhaliza – SIMETRISITI 2017

Adakah anda peminat Siti Nurhaliza? Pasti anda ternanti-nantikan album terbaru Dato Siti Nurhaliza – SIMETRISITI.

Berita baik penyanyi kegemaran anda dan no.1 di Malaysia telah melancarkan album barunya iaitu Simetrisiti.

ALBUM TERBARU SITI NURHALIZA - SIMETRISITI

ALBUM TERBARU SITI NURHALIZA – SIMETRISITI

Kami memang peminat Siti daripada kecil lagi dan keluarnya album baru ni memang kami nantikan dan yang pasti pasti meletup.

Kalau dengar suara siti setakat penyanyi sekarang masih belum ada yang boleh tandingi lagi. Maklumlah legend kan.

Album baru siti nurhaliza -Simetrisiti ni ada 10 lagu baru seperti Segala Perasaan (Komposer Ivan Lahardika), Penghiburku iaitu ciptaan siti sendiri dan banyak lagi.

Selain tu album ni ada juga muatkan lagu lain macam Bersandar Cinta (Aubrey Suwito), Aku Bukan Malaikat (Opick/ Dian), Manis Terindah (Aubrey Suwito/ Ad Samad), Ikrar Cinta (Amirah Ali/ Sulu Sarawak), Kau Takdirku (Mohariz Yaakup/ Habsah Hassan), Hiasi Duniaku (Sid Murshid), Tak Perlu Ragu (Ade Govinda) dan lagu secara duet iaitu Kisah Ku Inginkan bersama Judika(Ivan Lahardika).

Lagi gempak album ni dirakam guna orchestra luar negara yang memang hebat iaitu dari  Orkestra Simfoni Radio Nasional Bulgaria.

Memang dahsyat dan memang meletup. Bagi kami memang akan beli yang original. Di mana nak beli album siti – simetrisiti ni. Kat kedai memang takkan jumpa lagi. Apa lagi tunggu jom kita sokong Siti Nurhaliza, penyanyi no 1 Malaysia yang kita sayangi.

Siapa yang nak beli boleh dapatkan di link si bawah:

>>DATUK SITI NURHALIZA – SIMETRISITI<<

Sebagai peminat no 1 Siti, kita wajib sokong perjuangan beliau daripada beliau belia remaja hinggalah ke sekarang. Satu-satunya penyanyi lagenda yang patut kita semua banggakan.

Album baru Siti ni memang dah lama tunggu dan kalau nak puas memang beli terus tak pikir apa dah. Semoga anda semua tidak lepaskan peluang dapatkan album terbaru siti ni ye. 🙂

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *